ForsideUncategorizedIWT udtagelserne til IWT i Holland og WT på Bregentved

IWT udtagelserne til IWT i Holland og WT på Bregentved

2019/03/24

af

Så blev den anden IWT-udtagelse overstået idag. Vi havde Solo og Cricket med. Første udtagelse foregik sidste søndag med 20 hunde, hvis førere har ambitioner om at komme med til IWT2019 i Holland til sommer. Holdene bliver udtrukket på basis af de præstationer, som er opnået på de udtagelsesprøver, som afholdes 3 søndage i træk i Jylland.

Sidste søndag var Dobbin og Solo afsted. Solo gjorde det rigtig fint og Dobbin løste alle opgaver til absolut godkendelse. Idag var det igen Solo, mens han fulgtes af Cricket. Igen var indsatsen godkendt. Især Cricket viste at han kan en masse. Solo var vist lidt “mør” efter en gårsdagens wt på Bregentved.

WT på Bregentved

Midtsjællænderne med prøveleder Tom Andersen, havde tilrettelagt en rigtig fin working test for alle tre klasser. Vi havde Jean Genie (Maggi) med i begynderklasse. I betragtning af at det var første gang med alting for hende, klarede hun det til UG med x og slange. Hun demonstrerede alle de ting hos en labrador retriever, som vi vægter og sætter pris på.
Lochiness Clotworthy Dobbin løste alle opgaver og bestod vinderklassen. Lochiness Han Solo bestod også og blev nummer 5. Der var 40 deltagere i vinderklassen.