Hvalpe

11 hvalpe født den 12. april

Xanadu fødte den 12.-13. april 11 hvalpe efter Lesser Burdoch Hurricane (cane). Alle har det godt og Xanadu er den perfekte mor.
Begge hunde er højt præmierede, sunde og meget dresserbare med godt og typisk temperament. Det er Xanadu’s første kuld og vi forventer os meget af denne kombination. Henvendelser kan rettes til ad-it@ad-it.net. Siden bliver opdateret løbende.


2022

Lochiness The Jean Genie

Lochiness Baba O’Reily som ganske ung hund.

Lochiness The Jean Genie har just nu et kuld på 5. De er allerede salgsklare og nogle er blevet afhentet.
Hele kuldet blev chippet og dyrlægetjekket i går den 28. september og der var ingen bemærkninger på nogen af dem. Det er en livlig flok, som elsker al kontakt.

En enkelt hanhvalp mangler endnu at blive solgt. Henvendelse på mail eller pr. telefon 2095 1034

2021

Lochiness The Jean Genie (Maggi) fødte den 15. august hvalpe efter DKBRCH DKJCH Lockthorn Zippo Stoney. Maggi er en eksemplarisk mor. Hun fødte hvalpene uden komplikationer og passede dem til perfektion indtil afvænning. Hvalpene er solgt.
Kontakt os evt. på ad-it@ad-it.net og hør nærmere om vores hvalpeplaner for 2022.

Forårets kuld efter Partridge Frozen Fantazy‘s kuld på fire “drenge” og en enkelt “pige” efter Castlemans Syrian kom alle godt i vej.


2020

Årets sidste hvalpevideo. Vi får dejlige tilbagemeldinger på kuldet efter CH Castleman’s Syrian og Partridge Frozen Fantazy, hvoraf vi selv har beholdt en gul hanhvalp. De blev budt lidt af hvert i løbet af de første 8 uger. Blandt andet oplevelsesture i skoven, som man kan se i denne video. God fornøjelse!

Søndag den 5. juli 2020:

Hvalpene bliver 5 uger gamle på onsdag den 8. juli. Tiden flyver og de små bliver mere og mere som rigtig små hunde.

Udover det aktuelle kuld, som alle er reserveret, er der ikke planlagt flere kuld i 2020.


En hvalpefødsel. En lille video med klip fra Tazy’s kuld med NOJCH Castleman’s Syrian, som blev født natten mellem den 3. og 4. juni 2020.

8. juni

Partridge Frozen Fantazy fødte natten mellem den 3. og 4. juni 8 store hvalpe efter Castlemans Syrian (DK00889/2015). Fødslen af de seks gule og to sorte små forløb fint og mor og “børn” har det godt. Der er ro i kassen og de vokser som de skal. “Tazy” er en fantastisk omsorgsfuld mor, som sørger for at hvalpene konstant er mætte og rene. De gule er født med lyserøde næser og trædepuder, men er nu ved at få sorte trædepuder. Snudernes farveskift følger lidt senere. Der vil løbende blive uploadet billeder af kuldet. Alle hvalpe er reserveret.


Årets første kuld

Den 24. marts fik vi hvalpe efter Lochiness The Jean Genie, DK14752/2016 (Labdom Pochard – Lochiness Foxberry) og Fernshot Cricket (GBFTCH Emmawood Drake – Emmanygan Tara Of Fernshot). Hele 10 hvalpe blev det til og Maggi klarede det til topkarakter. Den sidste hvalp blev født den 25. kl. 05.30. Alle hvalpe og deres mor har det rigtig fint og de bliver passet som om det var noget Maggi havde prøvet før. Hun er en eksemplarisk mor. De får nok at spise, der er ro i kassen og de er hele tiden rene og pæne.

Herunder lidt billeder af mor og børn.

Pyh, hvor bliver man da træt efter sådan en hel dag med gæster.

Den 23. april var Christian fra Magtor forbi til kuldet med en gang kst. Vi tror det er vigtigt at skævheder, som sagtens kan opstå i forbindelse med en fødsel, bliver rettet og hvalpens skelet er så symetrisk som muligt, mens den vokser op for at undgå skæve belastninger af muskler, sener og knogler.

Seneste video optaget den 6. april. Hvalpene er nu knap to uger og der er ved at være større aktivitet i kassen. Enkelte har fået øjnene på klem.

Billederne herunder er af de helt nyfødte hvalpe.

Herunder billeder og videoer af tidligere kuld.


11/12 2018

Tilføj din overskrift her