ForsideHvalpe

Hvalpe

Prægning

Prægning af den lille hvalp på mennesker og andre hunde er helt essentielt for en sund udvikling. Hvis det bliver forsømt i de allerførste uger af dens liv kan “toget være kørt” og det er næsten umuligt på et senere tidspunkt at indhente det forsømte. Resultatet er en sky, usikker og utryg hund, som har svært ved at forholde sig til nye ting og fremmede mennesker og hunde.

Motorisk træning

Den mentale prægning og træning er vigtigst, men kan ikke stå alene. En lille hundehvalp har ikke brug for motion, men den har brug for oplevelser, hvor den lærer hvordan dens egen krop kan bruges og fungerer. Som opdrættere sørger vi for at hvalpene får oplevelser i haven og i skoven flere gange dagligt, og når det på grund af vejret ikke lader sig gøre, giver dem udfordringer indendøre, hvor de kan bruge deres energi i leg med deres søskende.

Download skema over hvalpens udviklingsstadier her

Aktuelle kuld

Kullaholms Ginny fødte den 30. marts 5 hvalpe – 1 sort tæve, to sorte hanner og to gule hanner (vi beklager at vi fik sat en forkert fødselsmåned på). Fødslen gik fint og alle har det godt og trives. Billeder kommer senere.

2. maj 2019

Det går fortsat rigtig fint med det forholdsvis lille kuld. Vi har fået et afbud og har derfor en hanhvalp til salg. Ring eller skriv for yderligere oplysninger. Video herunder.

April 2019

Herunder ses to videoer af kuldet ud af samme kombination.


Partridge Frozen Fantazy fødte den 1. december 7 flotte, store hvalpe efter DKBRCH Lochiness Han Solo. Tazy, som hun hedder i daglig tale, er en fortræffelig mor. Hun fødte ubesværet og helt normalt og hvalpene passes efter alle forskrifterne. De mere end fordoblede deres fødselsvægt, som lå mellem 420 og 487 gr., på den første uge.
Yderligere oplysninger på ad-it@ad-it.net

18/1

Nu er hvalpene næsten 7 uger gamle og de er hele tiden i bevægelse. Det er ikke længe de sover af gangen, så der skal noget mere stimulering og nogle flere oplevelser til. Idag var vejret perfekt til en god tur i skoven: Koldt men hverken blæsende eller vådt.

10/01

Hvalpene er her 5 uger gamle og når vejret er for dårligt til at komme ud, må der holdes legestue i bryggerset.

11/12 2018