ForsideHvalpe

Hvalpe

2020

6. april

Hvalpeplaner for maj. Partridge Frozen Fantazy parret med Castlemans Syrian (DK00889/2015). Dette kuld vil om alt går vel blive født sidst i maj omkring uge 23.


Aktuelt kuld

Alle hvalpe fra dette kuld er nu reserveret.

Den 24. marts fik vi hvalpe efter Lochiness The Jean Genie, DK14752/2016 (Labdom Pochard – Lochiness Foxberry) og Fernshot Cricket (GBFTCH Emmawood Drake – Emmanygan Tara Of Fernshot). Hele 10 hvalpe blev det til og Maggi klarede det til topkarakter. Den sidste hvalp blev født den 25. kl. 05.30. Alle hvalpe og deres mor har det rigtig fint og de bliver passet som om det var noget Maggi havde prøvet før. Hun er en eksemplarisk mor. De får nok at spise, der er ro i kassen og de er hele tiden rene og pæne.

Herunder lidt billeder af mor og børn.

Pyh, hvor bliver man da træt efter sådan en hel dag med gæster.

Den 23. april var Christian fra Magtor forbi til kuldet med en gang kst. Vi tror det er vigtigt at skævheder, som sagtens kan opstå i forbindelse med en fødsel, bliver rettet og hvalpens skelet er så symetrisk som muligt, mens den vokser op for at undgå skæve belastninger af muskler, sener og knogler.

Seneste video optaget den 6. april. Hvalpene er nu knap to uger og der er ved at være større aktivitet i kassen. Enkelte har fået øjnene på klem.

Billederne herunder er af de helt nyfødte hvalpe.

Herunder billeder og videoer af tidligere kuld.


11/12 2018