ForsideHvalpe

Kullaholms Ginny har den 18. marts født 6 hvalpe. Det blev til det mindste kuld Ginny har fået til dato, nemlig 5 hanner og 1 tæve. Farverne fordeler sig med 4 gule hanner og 1 sort, tævehvalpen er gul. Lochiness Clotworthy Dobbin er den – formodentlig – stolte far. Om Clotworthy Dobbin kan det siges at han er et resultat af Keld’s lange tur til Irland i 2015, hvor han og Foxy besøgte Richard Johnston og hans gule champion Shimnavale Excalibur. En imponerende gul han, som Keld oprindeligt faldt for på en prøve i England, hvor han repræsenterede Irland. Det gule islæt blev i sandhed synligt her. Fødslen forløb helt problemløst og hvalpe og mor har det godt.

Yderligere oplysninger via mail til ad-it@ad-it.net


Lochiness Foxberry fødte den 5. december 9 labrador retriever hvalpe. Det var Foxy’s sidste kuld. Med de allerbedste ønsker for  fremtiden om at være til glæde og gavn er de nu rejst videre til deres nye hjem.

 

 


Første video af Foxy’s kuld. Hvalpene er her 4 uger gamle og det er deres sidste dag i hvalpekassen. De er nu flyttet ud i større rammer. En ny video vil blive uploadet senere.

 

Video fra den 11. januar


 

Billeder fra besøget hos dyrlægen den 26. januar, hvor de blev vaccineret, chippet og sundhedstjekket.


Fra hvalpejer Morten Ussing, som har en hvalp fra foråret 2017 efter Kullaholms Ginny og Fernshot Cricket da hun apporterede sin allerførste anskydning. Se billeder her.