ForsideHvalpe

12/11

Hvalpe ventes

Partridge Frozen Fantazy er den 3. oktober blevet parret med DKBRCH Lochiness Han Solo. Tazy, som hun hedder i daglig tale, fylder allerede godt og vi glæder os til et fint kuld. Alle hvalpe forventes at være at blive sorte.
Yderligere oplysninger på ad-it@ad-it.net


Kullaholms Ginny har den 18. marts født 6 labrador retriever hvalpe. Det blev til det mindste kuld Ginny har fået til dato, nemlig 5 hanner og 1 tæve. Farverne fordeler sig med 4 gule hanner og 1 sort, tævehvalpen er gul. Lochiness Clotworthy Dobbin er den – formodentlig – stolte far. Om Clotworthy Dobbin kan det siges at han er et resultat af Keld’s lange tur til Irland i 2015, hvor han og Foxy besøgte Richard Johnston og hans gule champion Shimnavale Excalibur. En imponerende gul han, som Keld oprindeligt faldt for på en prøve i England, hvor han repræsenterede Irland. Det gule islæt blev i sandhed synligt her. Fødslen forløb helt problemløst og hvalpe og mor har det godt.

Den 20.5.

Hvalpene er nu 9 uger gamle og rejst hjemmefra. De er alle faldet hurtigt til i deres nye hjem og vi ønsker alle vores hvalpekøbere al muligt held og lykke med de små “projekter”. Må de blive både til gavn og glæde!


Hvalpe efter vores hanhunde henvises:

Fernshot Cricket
Birgit Bie Rasmussen, www.bielab.dk, tel. 439394017. Forventet fødsel den 29. maj 2018


Historikken omkring vores seneste kuld

Den 30.4.

I videoen herunder er hvalpene blevet 6 uger gamle. Vejret er p.t. ikke det bedste og de har ikke endnu været udenfor i flere timer, da hvalpe i den alder nemt får dårlig mave, hvis de bliver kolde. Men en legestue indendøre, når der er spist er heller ikke så dårligt!

 

Denne video blev lavet da hvalpene var ca. 2 1/2 uge.


Den 3. april.
Nu er hvalpene blevet 2 uger gamle. De 3 gule hanner er endnu ikke lovet væk. Det er store kraftige hvalpe, som har nydt godt af, at der ikke var meget kamp om pladserne i mælkebaren.

Her ses en lille samling billeder af de nu to uger gamle guldklumper. Vær tålmodig. Billederne skifter automatisk.

Ginny-Dobbin03118 – 1 (10)

March 18 and just born.

Is that my food, you are preparing out there? I am ready.


Den 18. marts

nyfødte labrador hvalpe

 

 


Yderligere oplysninger via mail til ad-it@ad-it.net