Vi fik en dejlig email fra Betina fra STH (Servicehunde til handicappede), der valgte Lochiness Space Odity (Labdom Pochard x Lochiness Foxberry), som et emne til at blive servicehund. Her ses billeder af det nye makkerpar Thomas og “Yoda”.

4. vinder WT vinderklasse

Lochiness Clotworthy Dobbin og Keld gjorde det rigtig godt i det fine selskab ved Hold WT i Nordjylland den 15. september. Ud af 72 startende hunde blev de nummer 4. Dobbin imponerede selv Keld på nogen af posterne ved den måde han hurtigt og fokuseret løste de stillede opgaver.

Hold Action and Friends

Holdet bestod af Keld Jørgensen, Kirsten Lynge og Erwin Boldes med “Action”. Det var nogle meget fine opgaver, som prøveleder Michael og terrænvært Lars Nørgaard var kommet frem til, så det var ikke deres skyld, at vores hold ikke klarede sig så godt. Lochiness Han Solo måtte udgå af konkurrencen inden den var kommet igang, da han var halt på et bagben (han er heldigvis frisk igen) og han blev erstattet af Fernshot Cricket, som tydeligvis på de to første poster synes det var lidt uvant med at skifte fører uden først at være blevet introduceret. Derefter gik det bedre og vi fik alle point på de sidste poster. Men vi kommer igen!

Susanne Bach og Lochiness Auric Goldfinger (Thirsgaards Tjegge – Lochiness Foxberry) opnåede en flot 3. plads i DM i lydighed i Vejen i august 2018. Den sorte labradorhan var eneste retriever i en lang række border collier.

Den 12. august måtte vi desværre sige farvel til en højt elsket labradorhan. Lochiness James Cook kunne ikke mere. Cook var en fantastisk jagthund, og der er et kæmpe tomrum efter ham. At blive sendt i søg med andre hunde sagde ham ikke så meget, til gengæld var han ekspert i “snerterne”. Han så alt! og han gik langt for at fange de fugle, som man ellers aldrig ville have fundet.

Cook var en stor og fysisk meget stærk hund og det var først på hans meget gamle dage at han ind imellem kunne trække lidt på et ben i ny og næ, men når tæverne var i løbetid eller der var mad i farvandet fejlede benene ikke noget!

Cook blev far til en del hvalpe og de positive tilbagemeldinger er talrige. Heldigvis har vi selv sørget for at bringe hans gode gener videre gennem hans datter Lochiness Foxberry.

Lochiness James Cook ville være blevet 13 år i december 2018.

Ny Brugschampion

2018/08/14

af

På B-prøven den 11. august vandt Lochiness Han Solo sit 3. certifikat, hvilket kvalificerede ham til et brugschampionat. Det var det andet certifikat på markprøve B i år. Vi er naturligvis rigtig glade og stolte over kennelens anden brugschampion.