ForsideTræning

Træning til jagt og markprøver

figaflevering2Prægning af hvalpen

Det er uhyre vigtigt at man, mens hvalpen endnu er lille, kommer igang med at motivere hvalpen og grundlægge den tillid og kontaktvillighed, som man senere skal bruge, når man når til den egentlige træning. Det er i denne forbindelse også vigtigt, at man ikke får startet forkert, så hvalpen allerede i starten lærer noget forkert, noget som senere hen bliver en hindring for en succesfuld uddannelse. Der er god hjælp at hente på Dansk Retriever Klubs hvalpemotiveringskurser samt i det skriftlige materiale, som ligger til download på www.dansk-retriever-klub.dk under “Træningsudvalget” Men har du brug for  hjælp til at tilrettelægge et individuelt træningsforløb, kan vi måske hjælpe dig.

Vi tilbyder ikke holdtræning

Vi anbefaler, at man deltager i Dansk Retriever Klubs træningstilbud, som omfatter både lydigheds-, jagt- og markprøvetræning på flere niveauer. Det er vigtigt både for dig selv og for retrieversagen at deltage i de aktiviteter, som specialklubben for retrievere tilbyder. Her får du mulighed for ved mødet med andre retrieverejere at skabe dig et netværk af mennesker, som deler din interesse. Hos os følger der altid et medlemsskab af Dansk Retriever Klub med  køb af hvalp.

Individuel træning / problemløsning

Hvis du gerne vil have hjælp til at tilrettelægge en mere målrettet træning af din retriever til jagt eller prøve eller gerne vil have hjælp til at afdække et specifikt problem mellem dig og din hund, kan vi måske hjælpe dig med løsninger baseret på en individuel vurdering af dine mål og træningsbehov.